Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin akıbeti artık belirsizleşti!

Sefirin Kızı dizisinin akıbeti artık belirsizleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum’da çekimleri yapılan Sefirin Kızı dizisine koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz ay ara verilmişti. Dizinin yeni bölümleri artık yayınlanamayacak. Ekibin ne zaman toplanacağı ise belli değil.

Star TV’nin bugün yaptığı duyuruya bakılır ise Sefirin Kızı’nın daha uzunca bir süre ekranda olamama durumu var. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yerine Pazartesi akşamları Anne isimli efsane dizi konuldu. Star TV, Anne dizisinin ilk fragmanını yayınladı. 6 Nisan Pazartesi günü Sefirin Kızı yerine Anne’yi ekranda bulacaksınız.

Peki Sefirin Kızı’na ne olacak? Şu aşamada salgının hızla yayıldığı bir dönemde dizi setine çıkmak hiç de akıllıca değil. En son atv ekranında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisine gelen tepkilerden sonra ara verilmişti. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise alınan yoğun önlemlerle sete çıkıldığı bilgisi de gelmişti.

İşte bu noktada hem kanalların hem yapım firmalarının hem de oyuncu ve teknik ekiplerin büyük kayıplarının olacağı kesin. Sefirin Kızı dizisinde şimdilik görünen bekleme yönünde bir eğilim olduğu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seti gibi diğer dizi setlerinde de sağlık önlemleri en üst seviyede alınarak sete çıkılır mı bilinmiyor.

Ancak son dönemde genç ölümlerin artması, dünyayı büyük bir felaketin hızla sarması gerçeği karşısında hiçbir oyuncunun riske atılmaması daha önemli bir konu… Sefirin Kızı dizisinde de şimdilik hiçbir şey belli değil.Ancak belli olan tek şey Star TV’de Pazartesi akşamları artık Sefirin Kızı yok…