Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinin perde arkasındaki asıl gerçek

Hekimoğlu dizisinin perde arkasındaki asıl gerçek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, Salı akşamlarının alternatif yapımlarından birisi oldu. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz ile Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her yeni bölümü daha da bir heyecan ile takip edilmekte.

İlk 6 bölüm geride kaldı. Akıllarda ise her yeni bölümde daha da yükselen bir Hekimoğlu gerçeği kaldı. İlk bölümden itibaren diziye tutulmaya başlayan büyük bir kitle var. Her yeni bölümde de bağımlılık iyice arttık.

Her hafta Salı günlerini heyecanla bekleyen izleyiciler, diziyi en az orijinali House M.D. kadar başarılı bulduklarını belirten yorumlarıyla dikkat çekiyor.

“Lütfen bu dizinin kıymetini bilin, orijinalini bitirmiş biri olarak aynı zevkle izliyorum” diye yazan bir dizi izleyicisi, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

“Bölümler ilerledikçe daha da muhteşem oluyor. Oyunculuklar oturmuş. House izlediğim heyecanla izliyorum” diyen bir başka dizi hayranı da Hekimoğlu’nun yarattığı etkinin büyüklüğünü anlatıyor.

Timuçin Esen’e de ayrı bir paragraf açmak gerekli. Ateş Hekimoğlu olarak ekrana gelen oyuncu, müthiş bir performans sergiliyor ve dizinin bu kadar çok beğenilmesinde de belirleyici konumunu sürdürüyor.