Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu haftalar geçtikçe Mucize Doktor’dan daha çok haz veriyor!

Hekimoğlu haftalar geçtikçe Mucize Doktor’dan daha çok haz veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında devam eden Mucize Doktor, reyting rekorları kıran çok başarılı bir yapım. Salı akşamları Kanal D’de yayınlanmaya devam eden Hekimoğlu da bir doktor dizisi ama ikisi arasında önemli farklılıklar var.

Mucize Doktor, Ali Vefa karakteri üzerine yıkılan ve duygusal çıkışları ile aşk hikayelerinin de geniş şekilde yer aldığı bir yapım.

Hekimoğlu ise verdiği alt mesajlarla dikkat çeken, dedektif gibi iz sürerek hastalıkları tedavi eden bir grup doktorun hikayesi… İkisi arasında ciddi farklar var. Haftalar geçtikçe de Mucize Doktor ile Hekimoğlu arasında izleyiciler yavaş yavaş Hekimoğlu’na doğru kayıyor.

Bunun en önemli nedenlerinden birisi de doktorluk ve insan hikayeleri isteyen izleyicilere, Mucize Doktor’un daha çok aşk ve duygusal ilişkiler noktasında yanıt vermesi…

Hekimoğlu haftalar geçtikçe Mucize Doktor'dan daha çok haz veriyor! 7

Bir izleyici yaptığı yorum ile iki dizi arasındaki farkları sıralamış ve neden Hekimoğlu’nun artık daha çok hoşuna gittiğini de özetlemiş:

“Bu dizi (Hekimoğlu), Mucize Doktor’dan daha kaliteli.Son bölümlerde sıkmaya başlamıştı, ilaç gibi geldi.Nedense artık eski tadı vermiyor.Aynı şeyler devam ediyor gibi.Tamam ‘farkındalık’ dedik, ‘duygusal’ dedik ama baydı.Tamer Ölmez’in oyunculuğu da sıktı.Aşka dökülmesi zaten dizideki olayların üstünü örttü. Rahatsız ediciliği vardı. Duygusal anlarda ise fazla abartılmış hissi oldu.Bu dizi (Hekimoğlu) daha gerçekçi ve Timuçin Esen’e daha bir kanım ısındı.Aslında ilk başta basit ve sıradan gözüküyor Mucize Doktor’la kıyaslayınca.Fakat izletme açısından çok daha başarılı.Kaldı ki verdiği alt metin mesajlar ve işlediği haftalık konular sanki dedektiflik dizisi izliyorum gibi hissiyat yaratıyor.Olayların çözümlenişi süper.”

Benzer görüşe sahip olan birçok izleyici mesajını da sosyal medyada görebilirsiniz. Mucize Doktor’un aşk-meşk işlerine dalmasından rahatsız olan izleyicileri Hekimoğlu’nun mıknatıs gibi çekmeye başladığını görebilirsiniz.

Tabii ki farklı düşünen ve Mucize Doktor’un Hekimoğlu’na karşı birçok farklı özelliği olduğunu ve daha iyi bir dizi olduğunu yazanlar da var. Ancak unutulmamalı ki,bir yapım asli konudan uzaklaşır ve daha çok aşk-meşk işlerine dalarsa günün sonunda izleyiciler yavaş yavaş o yapımdan sıkılmaya başlıyor.