Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde daha fragmanda sinir bozdular, dizide nasıl katlanacağız!

Sefirin Kızı dizisinde daha fragmanda sinir bozdular, dizide nasıl katlanacağız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sefirin Kızı dizisinin 6. yeni bölümünü heyecanla bekleyen hayranları 27 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak olan diziye kilitlenmiş durumda. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide kötü bir sürpriz var.

Aslında oyunculukları bakımından Melis Birkan ve Aras Aydın’ın yapıma katılması iyi bir gelişme ama, canlandırdıkları karakterler izleyicilerin sinirlerini bozmaya yetti.

Seferin Kızı’nın 6. bölüm fragmanında ortaya çıkan iki polis karakteri Sancar ve Gediz’i fena halde sıkıştırıyor. İzleyiciler de bu iki karakterden daha fragmandaki hallerini bile görünce rahatsız oldu.

Melis Birkan baş komiser Canan, Aras Aydın ise komiser Turgut olarak izleyici ile buluşacaklar.Fakat bu buluşmanın pek de hayırlı olmayacağı fragmand ile ortaya çıktı.

Sancar ve Gediz’i sorgulayan iki polis işlerinin ehli ve bu ikiliyi sorguda fena halde hırpalayacak.Mali Şube’nin göz bebeği olan bu iki polis karakterinin çapraz sorgu teknikleri de dizi izleyicilerini rahatsız edecek.

Sancar ve Gediz bir açık verecek mi merak ediliyor.