Ana sayfa Güncel Haberler Hekimoğlu’nun Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, hayatında önemli bir karar eşiğinde!

Hekimoğlu’nun Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, hayatında önemli bir karar eşiğinde!

tarafından ker_def

Bilindiği üzere ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu, 2013 yılında sette tanıştı.Çift 2016 yılında evlendi ve bu evlilik 3 yıl sürdü. 2019 yılında da çift boşandı. Kaan Yıldırım boşanmanın ardından şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaya başladı.

Uzun süre gizlenen bu aşk son dönemde ortaya çıktı. Magazin gündeminde çok konuşulan bu aşkın evliliğe doğru gidebileceğini anlatan işaretler var.

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan ikilinin uyumlu halleri dikkat çekiyor. Hadise’nin sevgilisine ilginç bir gönderme yapması da gündem oldu. Sevgilisi ve köpeğinin fotoğrafını yayınlayan Hadise, ““Bir sen bir ben bir de Benek” mesajını da paylaştı.

Hadise’nin takipçileri bunu bir evlilik göndermesi olarak algıladı. Hadise ile Kaan Yıldırım’ın evlilik yolunda olabileceği iddiası da bu paylaşım ile ortaya atıldı.

Hekimoğlu'nun Mehmet Ali'si Kaan Yıldırım, hayatında önemli bir karar eşiğinde! 7

Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterini canlandıran Kaan Yıldırım, ikinci sezon çekimlerinde yer alıyor. Oyuncu, ikinci sezonda da Kanal D ekranında izleyicileri ile buluşacak. Kaan Yıldırım, yoğun bir tempoda dizinin çalışmalarını sürdürüyor.