Ana sayfa Dizi Haberleri Hem dizi hem reklam Demet Özdemir paraya para demiyor!

Hem dizi hem reklam Demet Özdemir paraya para demiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in son yıllardaki çıkışı ekonomik açıdan da büyük getiriler elde etmesini sağladı. Özellikle Erkenci Kuş dizisi ile başlayan ve Doğduğun Ev Kaderindir ile devam eden son yıllarda ünlü oyuncu büyük popülerlik kazandı.

Demet Özdemir sadece ülkemizde değil, yurt dışında da bu popülerliğinin farkını yaşamaya başladı. Oyuncu, instagram’da 10 milyonun üzerinde takipçiye sahip olan sınırlı sayıdaki Türk oyuncudan birisi…

tv8’de yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile iyi bir performans sergileyen Demet Özdemir, hem çalışkan hem özverili hem de merhametli karakteri ile de hayranlarından büyük beğeni topluyor.

Dizilerin yanı sıra reklam filmleriyle de markaların gözdesi olan Demet Özdemir, yaptığı yüksek bütçeli reklam anlaşmalarıyla da iyi gelirler elde etti.

Peki oyuncu hem dizi hem de reklamlardan kazandığı para ile ne yaptı? Bu sorunun yanıtı gayrimenkul…

Tuzla’da bir ev, Gebze’den arsa, son olarak Beykoz’daki lüks bir siteden 2 katlı villa alan Demet Özdemir, kazancını gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor.

Oyuncunun Beykoz’dan aldığı ev ise hayalindeki gibi bir yer… Havuzlu villanın 6 odası, 2 salonu ve bir de spor salonu var.