Ana sayfa Kadın Haberleri Beren Saat uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı!

Beren Saat uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix’te ilk sezonu büyük beğeni toplayan Atiye dizisinde sergilediği performans ile çok konuşuldu. Dizi de birçok ülkede çok izlenen yapımlar arasına katıldı.

Atiye’nin 3. ve final sezonunun çekimleri devam ediyor. Beren Saat de set temposuna geri döndü. Ancak ünlü oyuncu, uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı.

Daha önceleri magazin haberlerinde Kenan Doğulu’nun konserler verdiğini ve eşi Beren Saat’in onu izlemeye gitmediğini birçok kez okumuşsunuzdur. İki ünlü isim pandemi döneminde evliliklerindeki sorunları çözmüş ve yeniden aşklarını yaşamaya başlamıştı.

İşte bu yeni dönemin de etkisiyle Beren Saat, Harbiye Açıkhava’da üst üste iki gece sahneye çıkan eşi Kenan Doğulu’yu yalnız bırakmadı. Konserin başlamasından bir süre sonra gelen 36 yaşındaki güzel oyuncu, sahne arkasında yer aldı ve kimseye de görünmemeye gayret etti.

Eşinin sahnedeki güçlü performansı ile mutlu olan Beren Saat,
Harbiye’yi de arka kapıdan terk etti.

Atiye dizisinin İstanbul çekimlerini tamamlamak için Beren Saat’in yoğun olduğu bir dönemde eşine destek için Harbiye’de bulunması anlamlıydı.