Ana sayfa Sinema Fahriye Evcen’e büyük gurur veren eski projesi!

Fahriye Evcen’e büyük gurur veren eski projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son 3 yıldır herhangi bir projede yer almıyor… Oğlu Karan’ın 2019 yılının Nisan ayında doğumundan sonra kariyerine dönmek için herhangi bir adım atmayan oyuncu, geçtiğimiz ay kısa bir röportajında pandemi nedeniyle şu anda bir proje düşünmediğini ifade etmişti.

Ünlü oyuncunun son yer aldığı işlerden birisi de Sonsuz Aşk isimli film projesiydi. Murat Yıldırım ile başrolde yer alan oyuncu, Zeynep karakterini canlandırdı. Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı filmde Filiz Ahmet, Fatih Al, Ege Aydan, Didem İnselel gibi oyuncular da yer almıştı.

Film ile ilgili gurur veren bir bilgiyi Murat Yıldırım aktardı. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Murat Yıldırım, Sonsuz Aşk’ın İspanya’da en çok reyting alan film olduğunu söyledi.

Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’e büyük gurur veren bu gelişme oldukça önemli… Zira sadece dizilerimizin değil, sinema filmlerimizin de yurt dışında büyük ilgi görmesi büyük bir adım.

Murat Yıldırım, bu gelişmeyi yurt dışında gördüğü ilgi hakkındaki bir soruyu yanıtlarken şu sözlerle anlattı:

“Bu sevgi son 10 yılı geçkin bir zamandır Ortadoğu’nun çok dışına çıktı. Güney Amerika’dan Rusya’ya, Afrika ülkelerine kadar… Mesela İspanya’da en çok reyting alan film Fahriye Evcen’le oynadığımız ‘Sonsuz Aşk’ oldu. Artık ben bile takip edemiyorum. Şunu hissediyorsunuz, dünya küçük mü acaba? Ama değil. Yapmak istediğim çok büyük projeler var, daha çok ülkeye ulaşmak istiyorum.”