Ana sayfa Dizi Haberleri Hepsi şimdi başrol ama ilk dizileri şaşırtıyor! Kimler yok ki, Barış Arduç, Oktay Kaynarca, Nurgül Yeşilçay, Ezgi Mola…

Hepsi şimdi başrol ama ilk dizileri şaşırtıyor! Kimler yok ki, Barış Arduç, Oktay Kaynarca, Nurgül Yeşilçay, Ezgi Mola…

tarafından zk zk

 

blank

Sevilen oyuncu Ezgi Mola, şu sıralar dizi yerine sinema filmlerinde oynamayı tercih ediyor. Ancak fazlasıyla etkin bir şekilde kullandığı sosyal medya ile gündem yaratmayı da başarıyor.

Son olarak Mahide’nin Altın Günü filminde rol alan Ezgi Mola, Mahide teyze haliyle pazara çıkmış ve tanınmadan pazarda, sokaktaki hallerini videoya alarak paylaşmıştı.

Sonradan bunun tamamen filmin reklamı için olduğu anlaşıldı ama Mola, hem diziye dikkat çekti hem de sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Ezgi Mola, bir dönem pek çok dizide de rol aldı. Mesela Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde okurken Karate Can isimli dizide figüran olarak karşımıza çıktı. Bu ayrıntıyı bilen çok fazla kişi yok aslında. O dönem 17 yaşında olan güzel oyuncunun bu ilk ekran macerasıydı.

Sonrasında tiyatro ve film çalışmaları da devam eden Ezgi Mola, Unutma Beni, Sultan Makamı, Hırsız Polis ve son olarak da Canım Ailem isimli dizilerde oynadı.

Şimdilerde ekrana uzak olsa da sinema filmleriyle gündeme gelmeye devam ediyor ama ilk dizideki halini görenler de şaşkınlığını gizleyemiyor!

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)