Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 14 Haziran Cuma 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Her Yerde Sen 14 Haziran Cuma 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 14 Haziran Cuma akşamı 1. bölümüyle birlikte izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Her Yerde Sen dizisinin fragmanlarının izleyicilere hissettirdiği önemli noktalar var. Bu noktaları yazımızda bulabileceksiniz. Öncelikle videodan 1. bölümden 2. fragmanı izleyebileceğinizi hatrılatalım.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen’ dizisinin oyuncu kadrosu önemli isimlerden oluşuyor.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

Yaz dizileri arasında büyük dikkat çeken yapım iddialı mı iddialı… Yaza damga vurmayı hedefleyen Her Yerde Sen dizisi bunu başarabilir mi şimdiden bir şey söylemek yanlış olur. Ancak fragmanlarının izleyicide hissettirdiklerinin olumlu olduğu söylenebilir.

Dizinin başarılı oyuncu kadrosu önemli bir etken olacak. Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ikilisi de uyum sağlayabileceklerini gösterdi. Her Yerde Sen dizisinin 1. bölümü merakla beklenmekte. Dizinin ilk bölümünün elde edeceği reyting geleceği konusunda da önemli bir veri olacak.

Dizinin Hikayesi.

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Her Yerde Sen Cuma FOX’ta!