Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 17. bölüm fragmanı izle; sen benim dünyamı yıktın!

Her Yerde Sen 17. bölüm fragmanı izle; sen benim dünyamı yıktın!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Her Yerde Sen dizisi 4 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle 16. bölümüyle buluştu. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı buluşturan Her Yerde Sen dizisi yaz ekranından bu yana izleyicilerini kış sezonuna da sürüklemesini başardı ve rekabetin yoğun olduğu Cuma akşamları başarılı reyting sonuçları elde ediyor. 16. bölüm de heyecanlı geçti. Şimdi 17. yeni bölüm merakla bekleniyor.

17. bölümden 1. fragman yayınlandı.Videodan izleyebilirsiniz… Selin, Demir’e çok ağır konuşuyor: “Sen benim dünyamı yıkmak için benim hayalimin gerçek olduğu bu anı mı seçtin?” Demir gerçekleri açıklıyor ama zamanlama hatası yapıyor.

Peki 4 Ekim tarihinde yayınlanan 16. bölümde neler olmuştu?

Selin’in kaybetme korkusu onunla konuşmak isteyen Demir’i zor durumda bırakır. Bugünü yaşamak isteyen Selin ve Demir evlerinde baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlar. Ancak onları çeşitli sürprizler beklemektedir. Merve Antalya’dan morali bozuk dönünce arkadaşları terapist Bünyamin’i devreye sokar. Eylül ve Demir arasındaki gerilim doruk noktasına çıkarken Selin ikisinin arasında kalacaktır.

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Her Yerde Sen Cuma FOX’ta!

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın