Ana sayfa Dizi Haberleri Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in sette başı büyük dertte!

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in sette başı büyük dertte!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen aile komedisi Kuzey Yıldızı’nın yeni sezon çekimleri başladı. Yeni oyuncular ve hikayelerle yeni sezona sürprizli gelen dizinin çekimleri için bir süredir oyuncular tatillerini bitirip Ordu’dalar. Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde çekilen dizi, yörenin kimi durumlarında da oyunculara ve ekibe zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

Dizide İsmail Demirci ile birlikte başrolde oynayan Aslıhan Güner, bilindiği gibi sezon arasında TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri isimli bir televizyon filminde rol almıştı. Orada Yıldız karakterinden çok farklı olarak Defne isimli bir arkeoloğu oynamıştı. Oyuncu daha sonra tatile gitmiş, ancak babasını kaybedince geri dönmüştü.

Aslıhan Güner, iki hafta kadar önce çekimlerin başlamasıyla Kuzey Yıldızı setine döndü. Oyuncu, yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı. Acısını içine gömen Aslıhan Güner, Karadeniz’in yaralarını saracağıyla ilgili temennisini de bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirmişti.

Kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile evli olan Aslıhan Güner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin de markajında. Dizideki partneri İsmail Demirci, dün kendisinin setteki karavanında etrafı süpürürken bir görüntüsünü çekip paylaşmıştı. Güve temizlediğini not düşmüştü Demirci.

Bu çekimin ardından Aslıhan Güner, yine benzer bir çekimle elindeki böcek ilacını karavanda bulunan makyaj aynasına sıktığı bir görüntüsünü paylaştı bu kez. Aslıhan Güner’in daha sonra bacaklarını gösterdiği fotoğrafında her yerini böceklerin yediği görüldü.

‘Canımdan bezdim ya’ notunu düşen Güner, yeşillik olan bölgede anlaşılan böceklerin fena halde gazabına uğramış! Karavanda kendisini sokan böcekleri bulmaya çalışan oyuncunun bu durumdan hayli muzdarip olduğu paylaşımından görülmekte…

İşte o paylaşımlar….

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in sette başı büyük dertte! 11

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in sette başı büyük dertte! 12

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in sette başı büyük dertte! 13

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in sette başı büyük dertte! 14

Her yeri yara bere! Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in sette başı büyük dertte! 15