Ana sayfa Güncel Haberler Uraz Kaygılaroğlu, hayranlarını tek fotoyla yaktı geçti!

Uraz Kaygılaroğlu, hayranlarını tek fotoyla yaktı geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Gediz karakteriyle gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı bir paylaşıma takipçileri övgü ve yorum yağdırmaya başladılar. Kaygılaroğlu, bilindiği gibi Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakteriyle son dönemde gündemden düşmüyor.

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek ile başrolde yer alan oyuncu, dikkatleri çeken bir isim olarak sosyal medya paylaşımlarıyla da göz önünde. Bilindiği gibi oyuncu 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmişti. Bu evlilikten Ada isimli bir kız çocuğu sahibi.

Oyuncu, geçtiğimiz yaz ani boşanma kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Eşi ile kızı için dostluklarını sürdüren Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisiyle de hayran kitlesini çoğaltmıştı. Bir ara Aslı Enver ile görüştükleri ortaya çıkmış ancak ikilinin enerjisi tutmayınca ilişki başlamadan bitmişti.

Şu sıralar yalnızlığın tadını çıkaran oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının ilgisi çekiyor. Son olarak bir motorsikletin üzerinde verdiği poz, takipçilerini adeta uçurdu…

Oyuncunun hayli havalı bir şekilde verdiği poza binlerce beğeni ve yorum geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bir kış ayında çekildiği belli olan fotoğrafa Kaygılaroğlu ‘Kışlık’ notunu düşerek paylaştı…

İşte hayranlarının çok beğendiği o pozu:

kışlık

Uraz Kaygılaroğlu, hayranlarını tek fotoyla yaktı geçti! 7