Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai 24. bölüm fragmanında izleyicileri çıldırtan kısır döngü!

Hercai 24. bölüm fragmanında izleyicileri çıldırtan kısır döngü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamları reytinglerde gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Hercai dizisi, Miran ve Reyyan’ın aşk hikayesini ekranlara taşıyor. Midyat’ta çekimleri yapılan dizi, büyük beğeni toplamaya da devam ediyor.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai dizisinin yeni bölümünde yine aşk dokunuşları izleyicileri duygulandıracak.

Bbaşrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş’in paylaştığı Hercai dizisinin 24. yeni bölümünü 6 Aralık Cuma akşamı atv ekranında izleyebilirsiniz.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? “Orada öğreneceklerin, her şeyi değiştirecek…” İşte bu söz yeni bölümün sloganı niteliğinde olacak…Reyyan ve Miran’ın aşk hikayesinde neler izleyeceğiz…

Miran ise yine dellendi… Bakalım neler karıştıracak? İzleyiciler ise dizinin kısır döngüye girdiği fikrinde. Yorumları aşağıda bulabilirsiniz…

İşte Hercai 24.bölüm fragmanı:

Reyyan yine kayıplarda ve izleyiciler bu durumdan rahatsız…

Fragmanı anlamadığını belirten birçok izleyici yorumunu sosyal medyada görebilirsiniz.

Dizide artık izleyicilerin ezberledikleri sahnelerin dönüp dönüp yayınlanıyor gibi bir hava hakim. Bu durum da tepkilere neden oluyor.

Bir izleyiciye göre bölümün özeti şu: “Azize’nin oyunu, Elif’in dramı, Reyyan’ın kayboluşu,Miran’ın onu araması. Ezberledik artık izlemesek de olur.”