Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 25. bölüm fragmanı; Biraz da Reyyan koşsun Miran’ın peşinden!

Hercai 25. bölüm fragmanı; Biraz da Reyyan koşsun Miran’ın peşinden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında yayınlanan, Cuma akşamlarının reyting birincisi Hercai dizisinin 25.yeni bölümü 13 Aralık akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Gerçekleri yavaş yavaş öğrenmeye başlayan Miran, hayatının bir yalan olduğunu anlıyor.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı heyecan ve merakla bekleniyor. Boşanma konusunda Reyyan’a kağıt imzalayıp veren Miran, boşanmak istiyor ama Reyyan bu gelişme ile şoke oluyor.

“El birliği ile tükettiniz beni diye haykıran Miran’ın hışmından kimler nasip alacak.Miran çok yoruldu ve gerçekler ona ağır geldi.Reyyan ise Miran’ın bırakmamakta kararlı, “Çünkü ben Reyyan Aslanbey’im’ sözü de bunu kanıtlıyor.

Hercai izleyicileri ise “Şimdi biraz da Reyyan koşsun Miran’ın peşinden” yorumlarında bulundu. Miran’ın bu çıkışını çok beğendiğini belirten izleyiciler, “Miran gurur duyuyoruz seninle. Biraz Reyyan sürünsün” ifadesini kullandı.

İzleyiciler, efsane bir bölümün geldiğini ve sabırsızlandıklarını ifade etmekteler.

İşte 25. bölüm fragmanı:

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.