Ana sayfa Sosyal Medya Sen yapma bari Onur Tuna; yine açıldı Sevda Erginci ile boy meselesi!

Sen yapma bari Onur Tuna; yine açıldı Sevda Erginci ile boy meselesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna’nın boyu 1.96… Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Onur Tuna, boyu nedeniyle setlerde yaşadığı sıkıntılara da değindi. Bu ifadelerde yine laf döndü dolaştı Sevda Ergnici’ye gitti.

Yasak Elma dizisinde Zeynep ve Alihan aşkı gönüllerde hala yaşıyor. Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başarılı performansları boy sorununu bile aşan bir enerjiydi…1.59 boyundaki Sevda Erginci ile 1.96’lık Onur Tuna arasında 37 santim gibi bir fark olunca bu durum da ekrana yansıyordu. Erginci ve Tuna’nın sahnelerinde çekim açıları da hep bu boy farkını kapatmaya yönelik seçiliyordu.

Sen yapma bari Onur Tuna; yine açıldı Sevda Erginci ile boy meselesi! 8

Onur Tuna, Hürriyet röportajında yine bu boy meselesine dalış yaptı. Bir ara medyanın gündeminden inmeyen boy meselesi yeniden açıldı.

Kısa boylu partnerlerinin bazen takoz da kullanabildiğini anlatan Onur Tuna, “Platolarda eğer tavan yoksa alt açıyla çekemiyorlar. Genelde düz açıyla çekiliyorum. Bazen bacaklarımı iki yana açarak oynamak zorunda kaldığım bile oluyor” diyerek boyunun uzun olmasının setlerdeki sıkıntılarına değindi.

Bu sıkıntıları daha da açan Onur Tuna, döndü dolaştı lafı yine Sevda Erginci’ye getirdi.

Sen yapma bari Onur Tuna; yine açıldı Sevda Erginci ile boy meselesi! 9

Tuna, şu ifadeleri ile dikkat çekti: ” Yakın planlarda o şekilde durarak orta yolu buluyorum işte (gülüyor). Ama oyunculuğun insanın içinde çalışan bir motor olduğunu düşünüyorum. O motoru iyi ve hızlı çalıştırmak için metotlarını bilmek önemli. Bunları bilen insanlarla çalıştığınızda o boy farkı bir şekilde kapanıyor. Mesela ‘Yasak Elma’da partnerim Sevda (Erginci) 1.59’du. Öyle yüksek bir enerjiyle geliyordu ki, orada bir alışveriş başlıyordu ve fiziksel olguları ortadan kaldırıyordu.”

Sevda Erginci ile çok iyi partner olan Onur Tuna’nın rol arkadaşına jest yaptığı bu ifadeler sonuçta çok konuşulan boy farkı meselesine gelince yine dikkatler de bu noktaya çevrildi.