Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai artık geri dönüşü olmayan bir yola girdi!

Hercai artık geri dönüşü olmayan bir yola girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai, son haftalarda birinciliği hasretle bekler oldu. Arka Sokaklar ve Babil dizilerinin öne çıkmasıyla birlikte Hercai’de reytinglerde bir geriye düşüş yaşandı.Biraz da senaryonun yavaş ilerlemesinin sonucuydu bu…

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Dizinin 31.bölümü 7 Şubat Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Miran’ın gözlerinin açılacağı, gerçekleri daha net görmeye başlayacağı sahneleri izleyebilirsiniz. Ancak son sahnede salıncakta salanan Miran’a ne olduğunu da izleyiciler çok merak etti.

Cuma gününü iple çeken dizinin hayranları Azize’nin yanlış yaptığını anlamasını da önemli bir gelişme olarak belirtiyor. Artık dizi geri dönüşü mümkün olmayan bir yola girdi ve sırlar tek tek açığa çıkıp, hesaplar tek tek kesilmeli.

Reyyan ile Miran’ın mutluluğunu isteyen birçok dizi hayranı ise, bir türlü bitmeyen olaylar nedeniyle bu iki karakterin içine düştüğü durumdan ve aşkları yerine olayların konuşulmasından rahatsız.

İşte Hercai 31.bölüm 2.fragmanı: