Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu ve Ramo ellerini ovuşturuyor, haftaya dananın kuyruğu kopacak!

Hekimoğlu ve Ramo ellerini ovuşturuyor, haftaya dananın kuyruğu kopacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Dizi dünyasında belirleyici olan reytingler… Sosyal medyada ne olursa olsun, oyuncu kadrosunda kim bulunursa bulunsun, hikaye de ne kadar iyi olursa olsun reytingler belirli bir seviyenin üzerinde gelmez ise o yapım ekranda kalamaz.

Salı akşamları da müthiş bir dizi yarışı izliyoruz… Gelecek hafta ise adeta dananın kuyruğunun kopacağı bir gün yaşanacak. 11 Şubat Salı günü dizi izleyicileri için büyük bir seçim günü…

Kadın dizisi dün akşam yayınlanan final bölümü ile veda etti. Dizinin final bölümü tüm kategorilerde birincilik elde etti. Yani Fox TV’nin salı akşamları Kadın dizisi ve Ana haber bülteni sayesinde sergilediği müthiş performans gelecek hafta sekteye uğrayacak. Kadın dizisi artık hesaplarda yok.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 .sezondur atv ekranında ve sadık bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Kadın’ın izleyici kitlesinden pek de kaymalar beklenmiyor.

Ancak Hekimoğlu ve biraz da Ramo dizileri boşlukta kalan bu izleyici grubunu kendisine çekebilir. İşte bu da zirve yarışında tüm dengeleri alt üst edecektir.

Kanal D’nin Hekimoğlu dizisinin Kadın dizisinin izleyici profiline daha yakın olduğu söylenebilir. Ancak Ramo’nin heyecanı, Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç faktörü de mutlaka bu yapımın da reytinglerin yükseltmesinde etkili olacaktır.

Şimdilerde Ramo ve Hekimoğlu dizi ekipleri ellerini ovuşturup 11 Şubat’ı heyecanla bekliyor. Bakalım Kadın dizisi izleyicilerinden ne kadarını bu iki yapım kendisine çekebilecek.

4 Şubat Salı gününü ilk 10 program listesi aşağıda, Kadın yokken bu tablonun nasıl şekilleneceğini hayal ediyor musunuz?

Hekimoğlu ve Ramo ellerini ovuşturuyor, haftaya dananın kuyruğu kopacak! 7