Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde büyük değişim için büyük adım atıldı!

Savaşçı dizisinde büyük değişim için büyük adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Savaşçı, 5. sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak ve izleyicileri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Her şeyden önce artık dizide Tamer Karadağlı dönemi kapandı.

Usta oyuncu hem Uzi hem de Albay Göktürk olarak dizide iki karaktere hayat vermişti. Geçtiğimiz hafta bu iki karakterin de hikayeden ayrıldığına şahit oldu. Tamer Karadağlı için 6 bölümlük Savaşçı macerası da sona erdi. Şimdi ise dizide heyecanı ve aksiyonu düşürmemek adına büyük bir yenilik yapılıyor.

Savaşçı dizisinin hikayesi iyice genişliyor. Ekibe 6 yani karakter geliyor. 106. bölümden itibaren bu yeni karakterler ile dizinin hikayesinde farklı konuları izlemeye başlayacaksınız. Tecrübeli oyuncuların da yer aldığı 6 yeni karaktere hayat verecek olan isimler şöyle: Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren.

Savaşçı dizisinde büyük değişim için büyük adım atıldı! 7

Furkan Ak; Bektaş’ın kardeşi “Alper Subaşı” olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, Yener Gürsoy; terör odakları tarafından Türkiye’nin güney sınırı ve sınır ötesinde faaliyet göstermesi için gönderilmiş “Çakal” adlı bir teröriste hayat verecek.

Selim Erdoğan “Şiyar” kod adlı örgüt liderini; Emre Fakıoğlu Çakal’ın iş birliği içine olduğu “Artin” kod adlı teröristi canlandıracak.

Orhan Gediz ve Beyza Eren ise anne-babalarını terör saldırılarında kaybetmiş iki Türkmen kardeşe hayat verecekler.

İşte Savaşçı dizisinin 22 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak olan 106. yeni bölümünden fragman ve özet bilgiler:

Savaşçı’da gerilim tırmanıyor!

Gündüz Göktürk’e meydan okumak adına ikinci kez karşısına çıkan Mösyö, bu sürpriz hamlesiyle amacına ulaşmak iste de hiçbir şey planladığı gibi olmayacaktır…

Diğer tarafta, Astsubay Bektaş Subaşı’nın, vatani görevini yapan kardeşi Alper’den aldığı şüpheli bir haber, karargahta endişeye yol açar. Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken Asteğmen Alper’le irtibat kesilmiş ve akıbeti belirsizliğini korumaktadır.

Bölgedeki büyük çaplı arama faaliyetlerine dahil olan Kılıç Timi, Alper’e ait bazı izler bulur. Ancak bu izler Yüzbaşı Haydar’ı önemli bir seçim yapmak zorunda bırakır. O Mehmetçik’i bulmadan asla geri dönmek istemeyen Yörük Haydar, Kılıç Timi’yle birlikte, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürümeyi göze alacaktır…