Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi için hasret dönemi başladı!

Hercai dizisi için hasret dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinde 2.sezon devam ederken ortaya çıkan Koronavirüs salgını, dizinin setinde çalışmaların durmasını sebep oldu. 3 Nisan Cuma, yani bugün atv yayın akışında saat 20.00’de Hercai yerine Kardeş Payı dizisinin olması, hayranları bir hayli üzmüş durumda. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ve sezonu kapatmış olma ihtimali de konuşuluyor.

Geçtiğimiz ay 1. yaşını kutlayan Hercai dizisinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü, bu süreçte büyük bir kazanç sağladı. Hem ülkemizde geniş bir hayran kitlesi kazandılar hem de yurt dışında isimlerini duyurup milyonlarca yabancı hayrana sahip oldular.

Hercai dizisinde Miran ve Reyyan sahneleri sosyal medyada en çok paylaşılan içeriklerden… Bir de Miran’ın sıklıkla sergilediği çıldırma anları var ki, bunların sayısı bir hayli fazla. Hercai dizisinin erkanda olmamasından sebep dizinin youtube sayfasından yapılan paylaşımda Miran’ın çıldırdığı 22 sahneye yer verildi.

Dizinin hayranlarından “Miran için günlük aktivite çıldırmak” şeklinde bir yorum geldi. İzleyiciler geçmiş bölümleri ne kadar özlediklerini de anladılar. Bir dizi hayranı, “Ulan korona bize Hercai’ye hasret koydun ya, senin de kökün kurusun” diye yorum yaptı.

Bir başka izleyici ise “Miran’ın ben de şu an çıldırıyorum, bu Cuma Hercai yok” diye şeklinde mesaj paylaştı. Videodan Miran’ın çıldırdığı 22 sahneyi izleyebilirsiniz.