Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisi oyuncularından Kuzey Yıldızı’nın güzeli Aslıhan Güner’e büyük iltifat!

Hercai dizisi oyuncularından Kuzey Yıldızı’nın güzeli Aslıhan Güner’e büyük iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, sergilediği oyunculuk performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Güner, rolüne çok iyi oturdu ve İsmail Demirci ile de başarılı bir ikili oldu… Kuzey Yıldızı, her karakteri ile akılda kalan ve izleyicileri mutlu eden bir yapıma dönüştü.

Aslıhan Güner, kariyerinde ve özel hayatında en güzel günlerini yaşıyor. 17 Aralık 1987 doğumlu olan oyuncu, aynı zamanda 33. yaş gününü de kutladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, hayranlarından ve arkadaşlarından da büyük destek gördü.

Instagram’da 2.7 milyon takipçisi bulunan ve hızla da takipçi sayısını artıran oyuncunun doğum günü paylaşımı 400 bine yakın beğeni topladı. Ünlü isimler de çeşitli mesajlarla doğum gününü şu sözlerle kutladı:

Hercai dizisi oyuncularından Kuzey Yıldızı'nın güzeli Aslıhan Güner'e büyük iltifat! 8

Hercai dizisinde Reyyan olarak izlediğimiz Ebru Şahin: “Mutlu yaşların olsun, iyi ki doğdun ve çok güzelsin” diyerek iltifatta bulundu. Pelin Akil, Larissa Gacamer, İclal Aydın gibi birçok ünlü isim de “iyi ki doğdun” mesajları ile sayfasını doldurdu.

Hercai dizisinin Füsun’u Ayşegül Günay ise,  “Güzeller güzeli Aslıhan ım, yeni yaşın kutlu olsun, Allah sevdiklerinle sevenlerinle nice yaşlara erdirsin” notunu yazdı.

Aslıhan Güner’in takipçileri de hoş mesajlar bıraktı. “Hayatın boyunca yüzün hep gülsün” diye yorum bırakan hayranlar, hem ekrandaki başarısını takdir etti hem de yeni ve güzel yaşlar diledi.

Güner, doğum günü paylaşımında ise şöyle yazdı:

“Sanki 33 değil 3 yaş doğum günümü kutluyor gibiyim. @yasemingunerr ‘in harika pastası @neslign ‘in tişörtüyle doğum günümü kutluyorum.. Ve her şey için teşekkür ediyorum. Olana bir olmayana bin şükürle. Bir yaşıma daha girdim.”

Hercai dizisi oyuncularından Kuzey Yıldızı'nın güzeli Aslıhan Güner'e büyük iltifat! 9