Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka finale giderken, çok pis harcadınız bu çifti!

Zümrüdüanka finale giderken, çok pis harcadınız bu çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisi Fox TV ekranında Çarşamba akşamları ayakta durmakta zorlandı. İkinci sezon, önemli değişiklikler ile başlasa da izleyicilerini bir türlü memnun edemeyen dizinin son bölümleri de hikayenin bir hayli sarsılmasına yol açtı.

Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Hamit karakterinin ölmesini ise kimse beklemiyordu. Hamit ve Suhandan çifti dizi hayranlarının tutunduğu bir aşk hikayesiydi… Serhat ve Zümrüt’ten sonra bu çift de çok sevildi ve onların hikayesi çok merak edildi. Fakat, diziye hareket katmak adına Hamit karakteri harcandı… İzleyicinin çok sevdiği çiftin hikayesi de beklenmedik şekilde son buldu.

Hamit ve Suhandan aşkından özel sahnelerin yer aldığı bir video klip youtube ortamında paylaşıldı. Dizi hayranları, “Çok pis harcadınız bu çifti” diyerek senaristlere tepki gösterdi. Dizinin sıkı takipçileri Hamit karakteri nedeniyle son haftalarda çok eleştirel mesajlar paylaşıyor.

Tam da böyle bir ortamda Fox TV’nin yayından kaldırma kararı geldi. Dizi zaten reytinglerde çok düşük noktalara geldi ve kanalın artık yapacak bir şeyi de kalmadı. Zümrüdüanka hayranları için geriye 3 bölüm kaldı. 23. bölümü yayınlanan dizi, 26. bölümde final yaparak ekrana veda edecek.

Pelin Abay ve Doğukan Güngör’ün başarıyla canlandırdığı, SuHam aşkından özel videonun yayınlanmasından sonra izleyicilerin acısı yeniden tazelendi. Bir dizi hayranı, “Ama siz SuHam atınca acımız tazeleniyor” diye yazdı. İşte o görüntüler: