Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde büyük şok! Reyyan, Miran’ı vuruyor!

Hercai dizisinde büyük şok! Reyyan, Miran’ı vuruyor!

tarafından zk zk

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu’nun oynadıkları Hercai dizisinin 4. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

5 Nisan akşamı ekrana gelecek bölümde Reyyan’ın “Bu gözlerde cenneti görmüştüm. Meğer elimden tutup içine attığın cehennemmiş. Keşke ölseydin” sözleri dikkat çekti.

Miran, Reyyan’ın sözleriyle büyük bir acı yaşarken eline silahı tutuşturup “İçin soğuyacaksa, al vur, öldür hadi” diyecek.

Hercai dizisinde büyük şok! Reyyan, Miran'ı vuruyor! 7

Reyyan ise “Ben seni bir dağ sandım Miran ama ilk rüzgarda yıkıldın” sözleriyle hayal kırıklığı yaşatacak.

İzleyenleri şoke edecek o anlarda Reyyan, silahı ateşleyip Miran’ı vuruyor.

Kalbinin üstünden vurulan Miran’ın son sözleri ise “Ölmem bu kadar mı önemli senin için?” oluyor. Reyyan, “İnsan bir kere ölür” diyerek herkesi şoke edecek.

Miran’ın bu olaydan sonra nasıl kurtulacağı ise merak konusu.

İşte Hercai 4. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
İntikam ateşiyle inşa edilen evlilik, Aslanbey ailesinin planladığı gibi son bulmuş, Miran, Reyyan’ı ertesi gün terk etmiştir. Bu acıyı kaldıramayan Reyyan, Miran’la ilk gecesini yaşadığı kulübeyi ateşe verir. Reyyan, acı dolu yaşantısına intiharla son mu verecek?

Miran, aldığı intikamın haberini vermek için annesinin mezarına gider. İçinin soğumadığını itiraf eden Miran, Reyyan’a yaşattığı acıyı unutabilecek mi? Yanan kulübenin haberini Fırat’tan duyan Miran, bu intikam savaşında suçu olmayan Reyyan’ı o halde mi bırakacak? Yıllardır nikahlı kocası Miran’ın kendisini sevmesini bekleyen Gönül, sonunda bu mutluluğa kavuşabilecek mi? Azat’ın silahından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesiyle hastaneye kaldırılan minik Gül hayata gözlerini mi yumacak?