Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde izleyici yaş farkına takıldı! Hiç inandırıcı durmuyorlar!

Hercai dizisinde izleyici yaş farkına takıldı! Hiç inandırıcı durmuyorlar!

tarafından ker_def

atv’nin ilk 2 bölümüyle çok beğenilen ve reyting listesine hızlı bir giriş yapan dizisi ‘Hercai’ Cuma akşamlarının yeni favori dizisi olacak gibi görünüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Konusu oldukça klasik olsa da konuyu işleyişi biçimi ve oyunculukları başarılı olan dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümüyle hem AB hem Total grubunda ikinci sırada yer alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

İlk sırada Arnavutluk-Türkiye maçının yer aldığı düşünülürse önümüzdeki hafta dizinin reyting listesinde ilk sıraya yerleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dizi reyting listesinin yeni lideri olacak gibi görünüyor.

Ancak dizideki bir tutarsızlık da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizinin kurgusu, oyunculukları, oyuncular arasındaki uyumlar başarısı olsa da iki oyuncu arasındaki yaş farkı canlandırdıkları karakterlerin inandırıcılığını yok etti.

Dizide Reyyan’a aşık olan amca oğlu Azat karakterini canlandıran Tansu Taşanlar ile onun babası Cihan karakterini canlandıran Serdar Özer arasında bir baba-oğul kadar yaş farkı yok.

Hatta iki oyuncu arasında sadece 4 yaş fark var. İkisi de 30’lu yaşlarında olan oyuncular ekranda hiç baba-oğul gibi durmuyor.

Hercai dizisinde izleyici yaş farkına takıldı! Hiç inandırıcı durmuyorlar! 8

İzleyenler her iki oyuncunun da performansı ile ilgili bir şikayette bulunmuyor ancak yaş farkından doğan bu tutarsızlığın dizideki inandırıcılığı kaybettirdiğini düşünüyor.

Baba rolündeki Serdar Özer’in yaşından büyük gösterme gibi bir durumu da olmadığı için iki oyuncunun sahneleri izleyiciye bu anlamda çok inandırıcı görünmedi.

Hercai dizisinde izleyici yaş farkına takıldı! Hiç inandırıcı durmuyorlar! 9

Azat ve Cihan’in sahnelerini görenler “Bunlar daha çok arkadaş ya da kardeş gibi duruyorlar. Yapımcı hiç mi bunlar baba-oğul olarak inandırıcı durmaz diye düşünmedi” şeklinde yorumlar yapıyor.