Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde neler oluyor, reytingler düşüyor, birincilik gelmiyor!

Hercai dizisinde neler oluyor, reytingler düşüyor, birincilik gelmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında 2019 yılının flaş dizisi olan Hercai’de Miran ve Reyyan’ın hikayesi Cuma akşamlarının garanti birinciliğini getiriyordu. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizide hem aşk hem intikam hem de entrikayı bulabilirsiniz.

Ancak dizinin 2020 yılına pek de iyi başlamadığını söyleyebiliriz. Totalde birinciliği kaptırmayan Hercai, artık birinciliği göremiyor. 2 haftadır Arka Sokaklar, Hercai’yi totalde geçmeyi başarıyor.

Hercai, dün akşam ekrana gelen bölümü ile totalde 7.04 reyting elde etti ve 3. oldu. Arka Sokaklar birinci, Fox Ana Haber 2. konumdaydı… Hercai’de 7 reyting oranı gayet iyi ama sıralamada birincilik gelmemesi üzücü oldu.

Ancak asıl sıkıntı AB grubunda yaşanıyor… AB’de dizi 3.44 reyting ile bir hayli düşük bir oran aldı. Sıralamada da 8. duruma kadar düştü. Yani Hercai’den bir grup izleyici vazgeçmiş durumda. ABC1 grubunda ise dizi 5.14 reyting elde eden yapım 4. sırada kendisine yer bulabildi.

Hercai dizisinde totalde güçlü duruş devam ederken AB tarafından düşen reytingler düşündürücü… Ebru Şahin ve Akın Akınözü ise sette sergiledikleri sempati ile sosyal medyada çok konuşuluyor.

Hercai dizisinde neler oluyor, reytingler düşüyor, birincilik gelmiyor! 7

Hercai’nin 2020 yılında nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu….