Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde ölen karakter geri dönsün, biz izlememiş gibi yaparız!

Hercai dizisinde ölen karakter geri dönsün, biz izlememiş gibi yaparız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinde yaşanan olaylara sosyal medyada yapılan yorumlar bazen çok ilginç ve komik olabiliyor… Dizi hayranları 57. bölümün ardından senaristlere sosyal medya üzerinden ilginç bir mesaj yolladı.

Hercai dizisinde Yaren ile Harun aşkını merakla bekleyen dizi hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü Ahmet Kayakesen’in canlandırdığı Harun karakteri öldü ve oyuncu yapıma veda etti. Aslında Kayakesen’in diziden ayrılacağı daha önceden ortaya çıkmıştı ama netleşmesi izleyicileri bir hayli rahatsız etti.

Hercai dizisinde ölen karakter geri dönsün, biz izlememiş gibi yaparız! 8

İlay Erkök’ün canlandırdığı Yaren, Harun’un ölümü ile adeta yıkıldı. Dizi hayranları da ekran başında moral bozukluğu yaşadı. Hayranlardan senaristlere ise ilginç bir öneri var… Yaren’in feryatlarının kulakları çınladığı anları paylaşan dizi takipçileri senaristlere şu öneriyi yaptı:

“Senarist bey, siz Harun’u Dilşah gibi tekrar diriltin. Biz Harun’un öldüğü sahneyi görmemiş gibi yaparız. Bi güzellik yapın ne olur?”

Hercai dizisi hayranları aynen Dilşah karakteri gibi Harun karakterinin de dirilip yeniden hikayeye katılmasını istiyor ama elbette ki artık bu mümkün değil. Ahmet Kayakesen ise Hercai dizisine böylece veda etti ve dinlenmeye çekildi.

Hercai hayranları ise Harun’un arkasından yasını uzunca bir süre tutacak gibi duruyor.

Hercai dizisinde ölen karakter geri dönsün, biz izlememiş gibi yaparız! 9