Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisine övgü üstüne övgü geliyor!

Arıza dizisine övgü üstüne övgü geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisinde hem aksiyona hem de aşka doyduk! Show TV’nin Arıza dizisi öyle başarılı bir şekilde ilerliyor ki, pazar akşamları rakipleri güç kaybederken Arıza dimdik ayakta durmayı başarıyor… Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide hem aksiyon bol hem de son dönemde aşk sahneleri de tatmin edici olmakta.

Arıza dizisinin 20. bölümü dün akşam ekrandaki yerini aldı. İki önemli gelişme yaşandı. Ali Rıza’nın vurduğu Fuat Ersoylu bu sefer öldü. Burak, babasını kurtaramamanın verdiği büyük hayal kırıklığını yaşadı. Levent Can da böylelikle diziye veda etmiş oldu.

Arıza dizisine övgü üstüne övgü geliyor! 7

Bir diğer önemli gelişme ise diziye yeni katılan Nursel Köse’nin ilk kez izleyicilerin karşısına çıkmasıyla yaşandı. Bölümün final sahnesinde Nursel Köse herkesi şaşırttı. Erkek bir karakter olarak düşünülen İhtiyar’ın aslında kadın olduğu da ortaya çıkmış oldu. Dizi hayranlarının iddiası ise şu; “Ali Rıza’nın gerçek annesi İhtiyar.” Bakalım ilerleyen bölümlerde bunu destekleyecek sahneler olacak mı?

Arıza dizisi hayranları gidişattan çok memnun. Hikayenin çok iyi aktığını ve heyecan dolu anlar yaşandığını belirten hayranlar, “Bu bölümde hem aksiyon hem de aşka doyduk” diye yorum yaptı. Burak Ersoylu’ya hayat veren Olgun Toker’in yine çok başarılı bir oyunculuk sergilediğine yönelik övgü dolu ifadeler de paylaşımlarda yer aldı.