Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde Ebru Özkan resitali izleyeceksiniz!

Hekimoğlu dizisinde Ebru Özkan resitali izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi duygularınızı harap edecek sahnelerle geliyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 35. yeni bölümü ile 2 Şubat Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Ancak dizinin bu bölümünde çok duygusal anlara şahitlik edeceksiniz. Hekimoğlu 35. bölümden 3. fragman yayınlandı. Ebru Özkan’ın yine döktürdüğü sahnelere hazırlıklı olun, çünkü İpek’in zor zamanlarında oyunculuk resitali izleyeceksiniz.

Daha önce çocuk yapmayı deneyen İpek, annelik içgüdülerine yenik düşüyor. Küçük hasta için elinden geleni yapmaya çalışan İpek zorlanıyor. Hekimoğlu ise İpek’i kullandığı ilaç yüzünden azarlıyor. Kızın ameliyatına giren İpek ani bir hamle yapmak zorunda kalıyor!

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de izleyicileri ile buluşacak ve duygusal anlar yaşatacak. İşte İpek’in tüm izleyicilere gözyaşı döktürecek anları:

Peki başka neler izleyeceksiniz? Orhan, Hekimoğlu ile ilgili olan gerçekleri Mahir’e anlatacak mı?

Mahir, İpek’e tüm hastanenin soruşturma altında söyler. Bu durumdan endişe eden İpek, Ateş’e gider ve Orhan’ın başına gelenlerden sonra olayı çözmeleri gerektiğini söyler. Ancak Hekimoğlu’nun pes etmeye niyeti yoktur.

Diğer taraftan küçük bir kız acil olarak hastaneye getirilir. Hekimoğlu önderliğindeki ekip vakayı çözmeye çalışır ancak pek çok pürüzler karşılaşır. Hekimoğlu ise küçük kızı kurtarmaya kararlıdır.