Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi aynı Türkiye gibi, o engeli aşamıyor!

Benim Adım Melek dizisi aynı Türkiye gibi, o engeli aşamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin 28. bölümü 7 Nisan Çarşamba yani bu akşam izleyicilerle buluşacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizi, stok bölümüyle ekranda olacak. Zira Gaziantep’teki set 2 hafta önce durmuştu.

Benim Adım Melek dizisinin son haftalarda sergilediği performansa bakılırsa hikayesi derinleşiyor ve hareketlilik yüksek. Ancak asıl meseleden çok uzaklaşıldığı da bir gerçek. Dizi aynı Türkiye gibi, asıl konular yerine hep detaylar öne çıkıyor.

Neydi asıl meselemiz, Melek’in kanser hastası olması ve zamanının giderek azalması… Ama son bölümleri izleyenler isyanda. “Galiba Melek’in hastalığını yine unutmuşlar. Şimdi manyak Kenan, Halil’den intikam alacak” diyen dizi takipçileri, yan karakterlerin öne çıkartılıp ana karakterin meselesinin de arka plana itilmesini eleştiriyor.

Adnan’ın ölümünden sonra Kenan intikam için bileniyor. Alpay da onun yanında. Melek’in hastalığını bilip de Halil’den intikam alma derdine düşen bir durum izleyicileri çok da ikna edemiyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda artık hikayenin saçlama noktasında olduğuna yönelik düşünceler var.

Dizinin boş konular ve karakterler ile uzatılmasından rahatsız olan izleyiciler özellikle Adnan ve Kenan karakterlerinin bu kadar öne çıkartılmasına da çok anlam veremiyor.