Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin en sevimli karakteri ayrıldı!

Hercai dizisinin en sevimli karakteri ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında artık Pazar akşamları yayınlanmakta olan ve Cuma günleri elde ettiği reytingleri geri alma çabasını sergileyen Hercai dizisinde ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

3. sezonu devam eden dizinin kadrosunda yer alan, ilk günden bu yana da ekibin neşesi olan çocuk oyuncu Ebrar Demirbilek yapıma veda eden isimler arasına katıldı. Bir süredir çocuk oyuncu olarak çeşitli yapımlarda rol alan Demirbilek, Yalan Dünya dizisinde de Defne karakteri ile ekrana gelmişti.

Hayat Dediğin, Yalan Dünya, Sen Benimsin, Klavye Delikanlıları, Meleklerin Aşkı gibi yapımların ardından çocuk oyuncu, Gül Sadoğru karakteri ile Hercai’de uzun süre yer aldı. Toplamda 50 bölüm boyunca atv dizisinde 3 sezondur bulunan Ebrar, adeta ekranda büyüyen çocuk oyunculardan birisi olarak dikkatleri çekiyor.

Hercai dizisinin en sevimli karakteri ayrıldı! 7

Adeta ekranda büyüyen ve izleyicilerin de sempatisini kazanan Emrar Demirbilek, en başarılı çocuk oyunculardan birisi olarak göz dolduruyor.

Demirbilek, 30 Eylül 2013 doğumlu ve henüz 3 aylık iken Hayat Dediğin isimli dizi film ile birlikte ekran ömrüne başlaması ile de dikkat çekiyor.