Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Hanife Derbent’i yeni bölümlerde sürprizlerle dolu geliyor!

Hercai dizisinin Hanife Derbent’i yeni bölümlerde sürprizlerle dolu geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Dizi TV programında Hercai dizisinin setinden oyuncularla yapılan röportajlar ekrana geldi.

Hanife Derbent karakteri, gözünü konağın hanımı olmaya dikmişti. Fettan olarak nitelendirilen Hanife karakterine Aydan Burhan canlandırmakta.

Burhan, çok hoş ve sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verdiğini belitti.

Burhan, “Baştan hiç fire vermeyip, sonradan her türlü şeye bürünecek bir karakter. O yüzden seyirciyi bu karakterle ilgili merak ettiriyoruz.İnsanların elde etmeye çalıştığı şeyleri zorlaması ekranda seyirciye daha cazip geliyor. Gerçek hayatta da öyledir. İstediğin bir şeyi zorlamak veya bazı kişileri zorlamak hayata neşe katar. Kötülük katmaz bence, neşe katar. Yaşasın kötülük mü diyelim” ifadelerini kullandı.

Hanife karakterinin gizeminin izleyici için iyi bir şey olduğuna vurgu yapan Aydan Burhan, “Seyirci bilmesin baştan bazı şeyleri. Bilinmezlik güzeldir. Bilinmeyen şeyler daha caziptir” ifadelerini kullandı.

Hanife karakterinin dizide sürekli tehditkar halleri, konuşursa konağın başlarına yıkılacağı ifadeleri izleyicileri bir hayli geriyor. Dizinin renkli karakterlerinden olan Hanife’yi Aydan Burhan başarıyla canlandırmakta.