Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin’den senaristlere üstü kapalı mesaj!

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin’den senaristlere üstü kapalı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde İstanbul sahneleri izleyicilerin aklında büyük izler bıraktı. Miran ve Reyyan’ın romantik onları Hercai hayranlarını adeta mest etti.14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yayınlanan bu görüntülerin çekimlerinin nasıl yapıldığını Dizi TV programı görüntüledi.

Cem Karcı yönetimindeki ekibin yoğun çalışması, kamera arkasındaki detaylar ortaya çıktı. Hem kamera arkası görüntüleri hem de röportajlar sosyal medyada yayınlandı.

Setteki romantizm havasının oyuncuları da etkilediği ve rollerine daha iyi adapte oldukları gözlemleniyor. İkilinin uyumlu halleri de beğeni topladı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü, Dizi TV kamerasına da açıklamada bulundu.

Şahin, “Genel olarak Mardin’de olduğumuz, İstanbul’u çok az görebildiğimiz için buraya gelmek hem ekip adına hem bizim adımıza çok büyük bir motivasyon oldu. Çok mutlulukla, heyecanla ve güzel bir şekilde çekimlerimiz ilerliyor.Çünkü hepimiz yaşadığımız yeri özlemişiz. Bu herhalde çekimlere de yansıdı.Senaryo ile de birleşince, güzel, tatlı anlar geçirdik. Herhalde ekrana da yansımıştır. Biz çok keyifli çalışıyoruz.Umarım daha çok İstanbul çekimleri gelir” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin, daha çok İstanbul sahnesi isteyerek aslında senaristlere de üstü kapalı bir çağrıda bulunmuş oldu. Bakalım oyuncunun bu arzusu önümüzdeki bölümlerde gerçekleşecek mi?

İstanbul çekimleri hakkında konuşan Akın Akınözü ise, “Şöyle bir yararı oldu, yaşarken belki çok farkına varamadığım bir sürü özelliğini bu geldiğimde daha iyi anlamış oldu. Daha da İstanbul’un sanki tadını çıkartıyoruz,bize de böyle bir değişiklik oldu, hoş bir değişiklik oldu.Daha farklı bir enerji ile bölümümüzü çektik” dedi.

İşte Hercai dizisinin 14 Şubat Cuma günü yayınlaann 32.bölümündeki İstanbul sahneleri: