Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in popülerliği arttıkça kaygıları da çoğaldı!

Ebru Şahin’in popülerliği arttıkça kaygıları da çoğaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, son 1 yıldır müthiş bir çıkışa imzasını attı. 2019 yılının ilk aylarında izleyicilerle buluşan dizi ile birlikte bir anda ülke gündemine yerleşen, yurt dışında da dikkatleri çeken Ebru Şahin müthiş bir çıkış yaşadı ve 2019 yılını da büyük hayran kitlelerine sahip oldu.

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile beğenileri kazanan oyuncu, kısa sürede gelen bu şöhretin de bazı olumsuz yanları ile yüzleşti. Artık üzerinde daha büyük bir sorumluluk var ve bu oyuncunun korku yaşamasına da sebep oluyor.

Bu başarılı olma zorunluluğunun getirdiği bir kaygı aslında. atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Ebru Şahin, “Güzel bir dönemden geçiyoruz. Sevgi anlamında çok fazla sevgi ile karşılaşıyoruz. İnsanlar çok fazla sahipleniyor bizi ve kariyerimiz adına da çok güzel adımlar attığımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Oyuncu gösterilen bu ilginin mutluluk verici olsa da kaygı da getirdiğinin altını çizdi ve şu sözleri ile dikkat çekti:

“Bu hem mutluluk verici hem motive edici hem de sorumluluğumuzun arttığı bir dönem. O yüzden biraz kaygılandırıyor açıkçası. Daha fazla kitlelere ulaşıyoruz, daha fazla insanla iletişime geçiyoruz. Bu hem sorumluluğumuzu hem de onlara vermek istediklerimizi daha artırıyor. Bizi başarıya doğru daha çok motive ediyor.”