Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisiyle ilgili dillendirilmeyen gerçekler ortaya döküldü!

Hercai dizisiyle ilgili dillendirilmeyen gerçekler ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geride bıraktığımız sezonun en başarılı yapımlarından birisi de Hercai dizisi olmuştu.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar popüler olmasının ardında hangi gerekçeler vardı?

Oyuncuların uyumu ve hikayenin kendisi, çekim mekanları vb. gibi konular zaten biliniyor. Ancak az dikkat çeken bazı detaylar var ki, bu gerçekler izleyicinin ekran başından kalkamamasını sağladığı.

Peki neydi bu gerçekler?

Hikayenin gidişatı içerisinde izleyiciler kendileri ile empati kurarak karakterlere baktılar. Hatta bazı karakterlerde kendilerini gördüler. Bu durum da ilgiyi artırdı.

Ayrıca dizide dikkat çeken bir başka detay ise karakterlerin salt kötü veya salt iyi olanak tanımlanmasının mümkün olmaması.

Bu konuyu en iyi yorumlayan da Azat Şadoğlu karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar oldu.

Oyuncu, “Kimse isteyerek kötülük veya isteyerek iyilik yapmıyor. Kendi yararına bir şey yapmaya çalışıyor, çünkü kendi inandığı bir doğru var. Bunun sonucu başkaları için kötü olabiliyor. Güzel olan tarafı bu. Hiç kimse saf kötü diyemiyorsunuz. Hepsinin bir yarası var” şeklinde konuştu.

Hercai dizisiyle ilgili dillendirilmeyen gerçekler ortaya döküldü! 7

Bu sözler aslında büyük anlam içeriyor. Dizinin başarısının en önemli sırrını da veriyor.

Bir karakterin kendisi için iyi olduğunu düşünerek yaptıkları, bir başkasını etkiliyor ve süreç bu şekilde ilerledikçe de diziye yönelik ilgi artarak devam ediyor. Zira burada karakterler de yapmacık değil. İçi dolu, toplumda karşılığı olan karakterler…

Bu durum da Hercai dizisinin neden kısa sürede bu kadar büyük ilgi ile karşılandığını anlatmaya yetiyor.