Ana sayfa Sosyal Medya Hercai efsanesi başlayalı tam 1 yıl oldu!

Hercai efsanesi başlayalı tam 1 yıl oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizi tutturmanın çok zor olduğu bu dönemde Hercai efsanesinin başlamasından bugüne tam 365 gün geçti… 1 yıllık serüvende Hercai, hem başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü hem atv kanalına hem yapımcısı Banu Akdeniz’e hem de bu masalda yer alan tüm oyuncu ve teknik ekibe büyük gurur yaşattı.

Daha ilk sezonu ile popüler olan, reyting birincilikleri alan ve hem ülkemizde hem yurt dışında büyük bir ilgi gören Hercai dizisi, akıllarda yer etmeyi başardı.

İkinci sezonuyla da yine göz bebeği olan dizi Reyyan ve Miran’ın hikayesini her hafta izleyicilerle buluşturdu. Yurt dışında da büyük ilgi gören yapıma sosyal medyadan da büyük destek geldi.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü bir anda popülerleşti ve büyük hayran kitlelerine hitap etmeye başladı. Hercai her anlamda herkese kazandıran bir yapım oldu.

Dizinin 1. yıl dönümünde yapımcı Banu Akdeniz twitter hesabından yaptığı paylaşımla tüm izleyicilere teşekkür etti: “Hercai’nin Masalı başlayalı tam bir sene oldu. Bu bir sene içinde büyük emek ve fedakarlıklarla kamera önü ve kamera arkasında çalışan arkadaşlarımın yüreklerine sağlık. Her daim yanımızda olan @atvturkiye teşekkürler, bizi zirveden indirmeyen izleyicilerimiz iyi ki varsınız…”

Hercai efsanesi başlayalı tam 1 yıl oldu! 7