Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai, Vuslat ve Zemheri’den sonra aynı şeyi Baraj dizisi de yaptı!

Hercai, Vuslat ve Zemheri’den sonra aynı şeyi Baraj dizisi de yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV’nin 17 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle ekranları süsleyecek yeni dizisi Baraj’ın derin bir hikayesi var Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturan 1977 yılında çekilen Baraj filminin dizi versiyonu olan yapımda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük başrolde yer alıyor.

Baraj dizisinin tanıtımları ekranlarda ve dijital ortamlarda paylaşılmaya devam ediyor. Dizide dikkat çeken detay ise müzikler konusunda… Sezen Aksu’nun 800 esere ulaşan külliyatından önemli şarkıların bu yapımda bolca kullanılacağı fragmanlarla anlaşıldı.

Miliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, konuyu köşesinde değerlendirdi ve şu yorumu yaptı:

” ‘Baraj’ dizisinin tanıtımında Sezen Aksu’nun ‘Herkes Yaralı’, 2005 yılının parçası çalıyor. ‘Hercai’, ‘Vuslat’ ve ‘Zemheri’ en son örnekler sanatçının şarkılarının çalındığı… Minik Serçe’nin 800 esere ulaşan külliyatı bizim dizilerin her dokunaklı sahnesine bir ses verecek genişlikte… ”

Baraj’ın yanı sıra ekranda yer alan Hercai, Zemheri ve geçen Pazartesi final yapan Vuslat dizilerinde de Aksu’nun şarkılarına yer verilmişti. Bu arada Zemheri’nin 18 Mart Çarşamba günü yayınlanacak final bölümüyle sona ereceğini de hatırlatalım.