Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de Miran karakterinin lakabını biliyor musunuz?

Hercai’de Miran karakterinin lakabını biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinin başarılı ve dikkat çeken bir performansı var. 1 yılı geride bırakan dizide Miran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Akın Akınözü, bu yapım sayesinde müthiş bir popülerlik kazandı.

Kariyerinde altın sıçrama yapan Akınözü, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Miran, karakterini nasıl oluşturduğu konusuna değinen Akın Akınözü, Episode dergisindeki röportajda dikkat çeken bir noktaya da temas etti.

Oyuncu koçu ile birlikte 6 yaşında buz odasına kapatılan bir adam olarak tasarlanan Miran karakteri,intikam almak adına Mardin’e döndüğünde beklenmedik şey Reyyan’a aşık olması.

İşte bu buz adamı eriten şey de bu aşk… Bu aşkın gücü arttıkça da Miran karakteri buz kalıplarını eritiyor ve bambaşka birisine dönüşüyor.

Hercai'de Miran karakterinin lakabını biliyor musunuz? 7

Karakter tanımlaması yaparken Miran’ın lakabı da ortaya çıktı. Akın Akınözü şöyle diyor: “Oyuncu olarak bu eriyen buzların altından çıkan duygu zenginliğini adım adım yaşamak beni inanılmaz bir keşif yolculuğuna çıkarıyor. Bütün bunları özetleyen bir karakter tanımlamasını yönetmenlerimizden Benal Tairi yaptı ve ben de Miran’a çok yakıştırdım; o bir “Duygusal Terminatör.”

Benal Tairi’nin yaptığı ‘duygusal terminatör” lakabı Miran karakterini anlatma konusunda bir hayli etkili olmuş…