Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes birbirine aşık! Kardeş Çocukları’nda bu kadar olay nasıl çözülecek?

Herkes birbirine aşık! Kardeş Çocukları’nda bu kadar olay nasıl çözülecek?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan gibi oyuncuların yer aldığı dizisi ‘Kardeş Çocukları’ yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgi gösterdiği bir yapım.

Gold Film imzalı dizi düşman iki kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Geçmişte yaşanan bir ihanetle düşman olan kız kardeşlerin husumeti ve çekişmesi bugünkü hikayelerini de etkiliyor. Hatta geçmişten gelen olaylarla bugün daha karmaşık bir durumun içindeler.

Umay ve Yıldırım’ın kızı olan Hayat aslında teyzesi olan Ümran’ı annesi zannediyor. Aynı Umay gibi lüks, para düşkünü olan Hayat Umay’ı tanıdıktan sonra neredeyse ona tapar hale geldi ve Ümran’ı küçük görmeye başladı. Hayat’ın bu tavırları izleyici oldukça kızdırıyor ve Umay’ın aslında onu hayatında istemeyip terk eden annesi olduğunu öğrenince ne yapacağını merak ediyor.

Umay’ın eşi Reşat’ın Umay ve Yıldırım arasındaki geçmiş hikayeyi yavaş yavaş öğrenmeye başlamasıyla olaylar karışmaya başlayacak gibi görünüyor.

Reşat’ın Umay’ın Hayat’ın annesi olduğunu öğrenmesi hatta Umay Karay’ın terk ettiği bir kızının daha olduğunun cemiyette duyulması, Yıldırım’ın da bu gerçeği öğrenmesi dizideki olayları ve entrika dozunu elbette ki daha da arttıracak.

Herkes birbirine aşık! Kardeş Çocukları'nda bu kadar olay nasıl çözülecek? 7

HER KARAKTER BİRBİRİNE AŞIK!

Öte yandan dizide her karakterin birbirine aşık olduğu gibi de durum var ki izlerken bazen kafalar karışıyor. Evin sinsi hizmetçisi Cansel şoför Onur’a, Onur evin asosyal ve takıntılı kızı Hayal’a, Hayal saplantılı bir şekilde Volkan’a aşık. Volkan ve Hayat yavaş yavaş birbirlerine aşık olmaya başlıyorlar. Volkan, Hayat’tan uzak durabilmek için Yıldırım’ın yeğeni İdil ile birlikte olmaya başladı ama İdil Volkan ve Hayat’ı havuzda yakınlaşırken gördü.

İzleyiciler bir yandan Hayat ve Volkan aşkının gün yüzüne çıkmasıyla psikolojisi daha çok bozulacak olan Hayal’e de üzülüyor. Hayal takıntılı, şımarık, çocuk gibi, asosyal bulunsa da Hayat kadar hırslı olmadığı ve iyi kalpli olduğu için Hayat’tan daha çok seviliyor. Ve Hayat-Volkan aşkının Hayal’i üzecek olması izleyici de üzüyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde tüm bu hikayeler birbirine daha çok dolaşacak gibi görünüyor. Bakalım, dizide olaylar daha ne kadar çok karışacak ve izleyici nelere şahit olacak?