Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes meraktaydı… Kırmızı Oda dizisinde hikayesi yarım kalmıştı, geri dönüyor

Herkes meraktaydı… Kırmızı Oda dizisinde hikayesi yarım kalmıştı, geri dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşanmış olaylardan derlediği hikayelerden esinlenerek çekilen Kırmızı Oda dizisi, izleyiciyi sarsmaya devam ediyor ve önümüzdeki bölüm de yine çarpıcı sahnelerle ekranda olacak. tv8’de Cuma akşamları yayınlanan diziye konuk oyuncu olarak gelen isimler, dramatik öyküleriyle dikkat çekiyor.

Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın acı dolu hikayesinin yanında, eşine şiddet uygulamasıyla Doktor Hanım’ın hastası olan ve sonrasında hayatı boyunca babasından ağır şiddet gördüğü ortaya çıkan Salih Bademci’nin oynadığı Mehmet, yeni bölümde de var. Ancak bu isimlere bir yenisi daha eklenmiş ve 2. bölümde herkesi şaşkına çevirip gitmişti!

Diziyi izleyenler, adının Alya olduğu ve sonrasında da Hukuk Fakültesi’ni birincilikle bitiren bir kişi olduğu anlaşılan yeni karakterin gittiğini sandı. Melisa Sözen’in müthiş oyunculuğuyla izleyenleri ekrana kilitleyen Alya, 3. bölümde geri dönüyor…

Herkes meraktaydı... Kırmızı Oda dizisinde hikayesi yarım kalmıştı, geri dönüyor 7

Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım her ne kadar onu tedavi etmek istemese de Alya, ısrarcı olacak. Onun neden bu hale geldiği, bu kadar zeki bir kız olmasına karşın pespaye hali, tavırları, içinde bulunduğu ruh hali dikkat çekmişti. Alya’nın nasıl bir şiddete uğradığı ya da ne yaşadığı merak konusuydu.

2. bölümde dahil olan ancak Doktor Hanım’ın tedavi etmeyi reddettiği Alya’nın hikayesinin bittiği sanıldı ancak 3. bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla geri döndüğü de anlaşıldı.

İzleyiciler şimdiden sosyal medyada Alya’nın yaşadıklarını çok merak ettiklerini yazmaya başladılar. Bakalım bu karakterin içinden nasıl bir dünya çıkacak?

OGM Pictures imzalı, yönetmeliğini Cem Karcı’nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni bölüm 18 Eylül Cuma akşamı yayında olacak.

İşte Kırmızı Oda 3. bölüm tanıtımı: