Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden ve kız kardeşi ne kadar da çok benziyorlar…

Songül Öden ve kız kardeşi ne kadar da çok benziyorlar…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi ile gelen Songül Öden, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Oyuncu, kardeşi Ayşegül Öden ile bir pozlarını paylaştı. Takipçilerinin beğeni ve yorum yaptıkları fotoğrafta iki kardeşin çok benzedikleri de görülmekte.

Tiyatro, sinema ve dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren oyuncu, Temmuz ayında uzun süredir beraber olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenmişti. Sürpriz evlilik için küçük bir bahçede sade bir nikah yapan oyuncu, Şükran Ovalı, Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin de yer aldığı nikahtan sonra eşiyle Alaçatı’ya gitmişti.

Geçtiğimiz günlerde yakın dostu Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali’yi kucaklayarak “Ben bugün Fikomun halasıyım. Bence anlaşılmıştır” notuyla Kaya’ya bir mesaj göndermişti. “Kızmış bana” sözüyle bu fotoğrafı yayınlayan Hazal Kaya, daha sonra aynı günün akşamı Songül Öden ile buluşup çok sevdiği notuyla başka bir fotoğraflarını paylaştı.

Songül Öden ve kız kardeşi ne kadar da çok benziyorlar... 8

Gündeme bu şekilde gelen Songül Öden, bu kez de kız kardeşi Ayşegül Öden ile verdiği pozla dikkatleri çekti. Bir kutlama yaptıkları anlaşılan kardeşlerin pozuna bakan, ikilinin birbirlerine ne kadar benzediklerini de görebiliyor.

İşte Songül Öden’in duygusal bir mesajla yaptığı o paylaşım. Bakalım siz de benzetebilecek misiniz bu iki kardeşi?

????.. kardeşlik kadar her şeyi anlatan nadir kelime var… insan sanki bir kelime ile bir dünyayı anlatıyor..#iyigündekötügünde #sisterhood

Songül Öden ve kız kardeşi ne kadar da çok benziyorlar... 9