Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, zarafeti ve güzelliğiyle yine övgüleri topladı

Melis Sezen, zarafeti ve güzelliğiyle yine övgüleri topladı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk olarak 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli diziyle ekranlara gelmişti genç oyuncu. 1993 doğumlu olan Melis Sezen, daha sonra Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, İçten Sesler Korosu, Tilki Yuvası isimli yapımlarda da rol aldı. Ancak adını duyurmasını sağlayan dizi Leke oldu.

Melis Sezen, Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrolde oynamıştı. Kanal D’de yayınlanan dizi iddialı başladı ancak beklenen reytinge ulaşamayınca ömrü kısa sürdü. Fakat kariyerinde önemli bir yeri olan Leke dizisi sayesinde oyuncu daha büyük kitlelerin dikkatini çekti.

Sevgili Geçmiş isimli dizide de oynayan Melis Sezen, yeni sezonda iki ayrı proje ile gündemde. Oyuncu, Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolünde oynadığı ve yine iddialı bir yapım olan Doctor Foster’in yerli uyarlaması Sadakatsiz’de rol alıyor.

Aynı zamanda dijital platform için çekilen ve başrolünde Burcu Biricik’i oynadığı Fatma dizisinde de oynayacak Melis Sezen. Genç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının takip ettiği bir isim. Son olarak bir moda çekiminden pozunu paylaştı oyuncu.

Güzelliğine ve zarif haline takipçilerinden övgü dolu yorumlar gelmekte. Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Melis Sezen, kızıl saçlarıyla da ekranda ayrı bir hava estirmekte.

İşte oyuncunun son paylaşımı:

????
Fotograf: @safagulsoy ????
Makyaj: @alevkaya ????
Styling: @yukselozgur ⚡️
Saç: @nesriincann ✨

Melis Sezen, zarafeti ve güzelliğiyle yine övgüleri topladı 7