Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Yasak Elma dizisini bekliyor, Eda Ece başka bir dizinin peşine düştü!

Herkes Yasak Elma dizisini bekliyor, Eda Ece başka bir dizinin peşine düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezona sürprizlerle gelen Yasak Elma’nın çekimleri Temmuz ayının başında başlamıştı. 4. sezonun bomba gibi olduğu şeklinde pek çok tüyolar veren Eda Ece, sık sık setten yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da herkesi merakta bırakmaya devam ediyor. Dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, şu sıralar kendi dizisinin dışında bir dizinin daha başlaması için heyecanla bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Yıldız karakterine doğaçlamalarıyla bambaşka bir hava katan Ece, sezon arasında Yıldız’lı bölümlerin tekrar tekrar izlenmesine de neden olmuş ve diziye ilgiyi canlı tutmuştu. Gittikçe daha karikatürize edilen bir tipi oynayan Eda Ece, yeni sezonda da izleyiciyi çok güldürecek sahnelere imza atacak büyük ihtimalle.

Eda Ece’nin heyecanla beklediği diziye gelince, aslında bir Türk dizisi değil. Netflix’in bir dizisi. Trajik bir kazayla ölümünün ardından hayatı herkes tarafından büyük merak edilen İngiltere prensesi Diana’yı anlatan bir dizi.
The Crown isimli dizinin yakında yayınlanması bekleniyor. Prenses Diana’yı canlandıracak Avustralyalı oyuncu Elizabeth Debicki olduğu da kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Herkes Yasak Elma dizisini bekliyor, Eda Ece başka bir dizinin peşine düştü! 8

Altı sezon olarak planlanan dizinin Kasım ayında gösterime girmesi bekleniyor. Türk izleyiciler Yasak Elma’yı heyecanla beklerken, Eda Ece de kendi dizisinin yanı sara The Crow’u heyecanla beklediğini instagram sayfasından şöyle paylaştı…

Herkes Yasak Elma dizisini bekliyor, Eda Ece başka bir dizinin peşine düştü! 9