Ana sayfa Dizi Haberleri Boşuna beklemeyin o dizide yok! Fırat Tanış, yeni dizi haberlerine noktayı böyle koydu…

Boşuna beklemeyin o dizide yok! Fırat Tanış, yeni dizi haberlerine noktayı böyle koydu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl sezon sonunda ekranlara veda eden Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde oynuyordu Fırat Tanış. Ünlü oyuncu, Adem karakteriyle izleyicinin büyük beğenisini kazanmış, kimi zaman kızdırmış, kimi zaman üzmüş, kimi zaman germişti. Oyunculuğuyla bir dizi karakterine kattığı yorum, herkesin büyük takdirini kazanmıştı. Özellikle dizinin terapi sahneleri, İstanbullu Gelin izleyicilerinin hala hatırından çıkmayan sahnelerdi.

Sadece dizilerde değil, tiyatro sahnesinde ve sinema filmlerinde de oynadığı karakterlerle izleyicinin sevgisini ve beğenisini kazana oyuncunun yeni sezonda bir dizide oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. İstanbullu Gelin’in ardından başka bir dizide rol almayan ancak Ezel Akay’ın yönettiği ‘9 Kere Leyla’ filminde oynadı ve bir kaç yıldır devam eden ‘Gelin Tanış Olalım’ isimli tek kişilik gösteriyle sahneye çıktı.

Fırat Tanış’ın ismi bir süredir bir başka diziyle anılır oldu. Aslında çıkan haberler bir anda dağılınca doğru bilgiye de ulaşılması zorlaştı. Zira Netflix’in yeni dizisi Fatma’da oynayacağı ifade edilen oyuncunun, aslında bu dizinin kadrosunda olmadığı ancak onun sosyal medya açıklamasıyla öğrenilebildi! Projelerin hazırlıkları sürerken bazı bilgiler kulis haberi olarak dışarı sızıyor. Kimileri doğru çıkarken, kimileri de asılsız oluyor.

Fırat Tanış da böyle bir duruma denk geldi ama ne yapımcı ne de kendisi yalanlamayınca bir süredir ismi Fatma dizisiyle anılır oldu. Burcu Biricik’in başrolünde oynayacağı Fatma dizisinin kadrosu henüz net değil. Ancak Fırat Tanış’ın niçin adının geçtiği de anlaşılamadı!

Oyuncu muhtemelen kendisine de sıklıkla bu soru sorulunca ve çıkan haberler dikkat çekince, konuya açıklık getirmek için sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı… Yeni sezonda bir dizide rol alacak mı, o konuda herhangi bir açıklama yapmazken, takipçilerini de yine merakta bıraktı…

Boşuna beklemeyin o dizide yok! Fırat Tanış, yeni dizi haberlerine noktayı böyle koydu... 7