Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı’nın kızı Mihran Ela’nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama…

Şükran Ovalı’nın kızı Mihran Ela’nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılının Ocak ayında futbolcu Caner Erkin ile evlenen Oyuncu Şükran Oval, 2018’in Ağustos ayında kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirmişti. Çiftin evliliklerine bir kat daha mutluluk katan Mihran Ela, şimdilerde 2 yaşına girdi. Anne ve babası Mihran Ela için bir doğum günü partisi verdiler. Partiye katılanlar arasında Ezgi Mola’nın da olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’ya eşi ve kızıyla tatile giden Şükran Ovalı, kızını Doğa Rutkay’ın çocukları ile tanıştırmıştı. İki arkadaş, çocukları olduktan sonra uzun bir ara vermiş ve sonunda görüşmüşlerdi. Yıllar sonra bu kez çocuklarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşanan iki ünlü oyuncu, aşağıdaki pozu vermişlerdi.

Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 12

Rutkay Kerim ve Piraye isimli ikiz çocukları olan Doğa Rutkay da instagram hesabından bu mutlu anlar için “Yıllar sonra kavuşmak ne güzel oldu be Şükran. Kolumuzda bebelerle çok…” notunu düşmüş Caner Erkin de Şükran Ovalı’nın paylaşımına “İnanılmaz” notuyla yorumunu yapmıştı.

Mihran Ela’nın ne kadar büyüdüğü de fotoğrafta görülüyor. Ünlü oyuncu, daha çok annesine benzetilen küçük kızının doğum gününü Alaçatı’da Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın mekanı Roop Alaçatı’da düzenlenen bir partiyle kutladı. Ovalı’nın yakın arkadaşı Ezgi Mola da onları yalnız bırakmadı. Oyuncu, Mihran Ela ile yakından ilgilenerek ona şarkılar söyleyip dans etti. Bu anları da Şükran Ovalı kaydederek instagram sayfasından paylaştı. Ezgi Mola da kendi story’sine ekledi.

Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 13

Mihran Ela’nın doğum gününe katılamayan ancak mesaj yollayan Doğa Rutkay ise minik kızın doğum gününü story’den kutladı. Ayrıca Şükran Ovalı’nın kendi hesabından yaptığı paylaşıma da Songül Öden, Tan Sağtürk, Serkan Altunorak, Devrim Yakut, Büşra Pekin, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Özge Özder gibi pek çok ünlü isim de kalp emojileri ve iyi dilekleriyle Ela’nın doğum gününü kutladılar.

Şükran Ovalı da kızıyla pasta keserken bir fotoğrafını yayınladığı paylaşımında duygu yüklü sözlerle takipçileriyle paylaştı.

Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 14

Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 15

İşte Mihran Ela’nın doğumgününden kareler:

Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 16 Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın 2 yaş doğum gününde ünlü isimlerden kutlama... 17