Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün davetiyesi çok romantik!..

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün davetiyesi çok romantik!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğünü için geri sayım başladı. Çiftin hayranları tarafından merakla beklenen düğününün detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Ünlü çiftin 26 Ağustos tarihinde evleneceği geçtiğimiz günlerde netlik kazanmıştı. Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’e geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir evlilik teklifinde bulunmuştu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünleri için hazırladıkları düğün davetiyesi de en az Oğuzhan Koç’un evlilik teklifi kadar romantik. Davetiyede ikilinin birbirlerine sarıldıkları romantik fotoğraflarını, ölümsüzleştirdikleri görülüyor. Düğün davetiyesinin oldukça sade oluşu da dikkatlerden kaçmıyor.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün davetiyesi çok romantik!.. 7

Geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan ve nişan törenleri de magazin basınında günlerce konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti 26 Ağustos’ta Sarıyer’deki bir otelde gerçekleşecek düğün töreni ile hayatlarını birleştirecekler. Nikahın kıyılmasının ardından davetlilere yemek ikram edilecek. Ünlü isimlerin de katılacağı düğünde eğlence geç saatlere kadar sürecek.

Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin çekimlerini bitirir bitirmez yeniden sete giren ünlü oyuncu Demet Özdemir şu sıralar Netflix için çektiği Aşk Taktikleri 2 filminin setinde. Oyuncu, çekimler biter bitmez nikah masasına oturacak.