Ana sayfa Dizi Haberleri Hikaye gücünün ne demek olduğunu Kızılcık Şerbeti dizisi herkese gösteriyor!

Hikaye gücünün ne demek olduğunu Kızılcık Şerbeti dizisi herkese gösteriyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti, ikinci sezonu ile adeta şahlandı. İlk sezonda rakibi Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde uzun süre kalan Kızılcık Şerbeti dizisi, bir ara hikayenin Nursema’nın üzerinde yoğunlaşması ile çift haneli reytingler ile birincilikler elde etmişti. Ancak geçen sezonunun kuşkusuz en başarılı çıkışını Yalı Çapkını gerçekleştirmişti.

İkinci sezonda ise işler tamamen değişti. Yalı Çapkını dizisi hikayesi nedeniyle sorunlar yaşarken, Kızılcık Şerbeti dizisi üzerine koyarak ilerlemeye devam etti.

Bunun sonucun da da önce AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingler ile üstünlüğü elinen alan Kızılcık Şerbeti, birinciliği de uzun süredir kaptırmadı. Ancak tüm kişiler kategorisinde uzun süredir devam eden Yalı Çapkını hakimiyeti vardı.

İşte bu hakimiyet artık yok. Kızılcık Şerbeti dizisi 44. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde de reytinglerin bir numarası oldu.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti”nin önceki akşam yayınlanan nefes kesici bölümü reyting sıralamasında üç kategoride birinci sıraya yerleşti.

Kızılcık Şerbeti dizisi, AB ve ABC1 gruplarında yine çift haneli oranlar elde etti. Dizi tüm kişiler kategorisinde de geçen haftaya göre çok yükseldi ve ilk 100 program arasında burada da birinci oldu.

İşte hikayenin güçlü olması hali böyle bir şey. Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları projeye sımsıkı sarıldı ve her hafta müthiş bir izlenme oranı elde ediliyor.

Sosyal medya ortamında da yine dizinin çok başarılı olduğunu, geniş bir etkileşim oluşturduğunu hatırlatalım.

Kızılcık Şerbeti etiketi yaklaşık 9 saat, Kıvılcım 7 saat, Doğa 4 saat, Pembe 3 saat, Alev ise yaklaşık 4 saat X’in TT listesinde yer alarak adeta sosyal medyayı salladı.