Ana sayfa Dizi Haberleri Hilmi Cem İntepe’nin dizi kariyerindeki büyük sınav!

Hilmi Cem İntepe’nin dizi kariyerindeki büyük sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor yarışmasında birincilik elde ettikten sonra geniş kitleler tarafından tanınan Hilmi Cem İntepe, şansını oyunculukta denedi ve büyük de bir destek buldu.

İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz karakteri ile oyunculuk deneyimini yaşayan Hilmi Cem İntepe, ardından da Çalıkuşu isimli dizide Yusuf olmuştu. Bodrum Masalı dizisindeki rolü oyuncu adına çok iyi bir çıkıştı ve akıllara da yazıldı.

Sonrasında Tek Yürek dizisi geldi. TRT1’de yayınlanan yapım sadece 22 bölüm sürebildi.Hilmi Cem İntepe, iyi dizilerde rol aldı ve iyi performanslar sergiledi.

Şimdi ise genç oyuncuyu büyük bir sınav bekliyor… Jessica May ile birlikte Maria ile Mustafa dizisinde başrolde yer alan oyuncu, önemli bir fırsat da edindi. Dram ağırlıklı bir aşk dizisi olan Maria ile Mustafa’dan beklentiler çok yüksek.

atv’de yayınlanacak olan dizinin fragmanları paylaşıldıkça özellikle Hilmi Cem İntepe hayranlarının heyecanı da katlanarak artıyor.

Hayranları genç oyuncunun henüz hak ettiği noktaya ulaşamadığı düşüncesinde. Yapılan yorumlarda Maria ile Mustafa dizisinin tutması ve oyuncunun jönler arasına katılması dilekleri var.

“Hadi başlasın artık, çok yakışmışlar. Hilmi Cem yine yakıyorsun” gibi yorumlar yapan dizi hayranları Maria ile Mustafa dizisinin hikayesini de başrol oyuncularının uyumunu da beğendi.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Maria ile Mustafa” yakında atv’de…