Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hıncal Uluç ile Sezen Aksu arasında büyük kırgınlığa yol açan olay neydi?

Hıncal Uluç ile Sezen Aksu arasında büyük kırgınlığa yol açan olay neydi?

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği, başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye ve gündemi değiştirmeye, çok konuşulmaya devam ediyor. Jülide Ateş’in 20 Ağustos Perşembe akşamı konuğu gazeteci, yazar Hıncal Uluç oldu.

Jülide Ateş, Hıncal Uluç’a Sezen Aksu’yu konusunu da ünlü yazara sordu. Ateş: “2004 yılında Sezen Aksu için bir yazı yazıyorsun, ardından da Sezen Aksu’nun verdiği yanıtla bu dostluğun bittiğini öğreniyoruz. Sezen Aksu’nun dostluğunu özlüyor musun?” dedi.

Hıncal Uluç’un yanıtı şu şekilde oldu: “Sezen Aksu’nun dostluğu benim hayatta sahip olduğum en büyük dostluklardan biridir. O dostluğu yaşayıp da özlemeyecek insan dünya üzerinde yoktur. Sezen Aksu hala, hayatta en sevdiğim insanların başında gelir. Benim için yaptıklarını, hem de en sıkışık anlarımda, kendimi en bitkin yorgun hissettiğim anlarımda yaptıklarını benim unutmama imkan yok. Onlar kalbimde…

SEZEN’LE KÜS DEĞİLİM, KIRGINLIK KALBİMDE…

Ama bir kırgınlık var. Herkes beni Sezen’le küs zannediyor, gel barıştıralım diyorlar. Yahu Sezen’le küs değilim ki! Ama kırgınlık insanın kalbinde. Ben Sezen’le biraraya gelsem, o ulaştığımız zirveye bir daha çıkamayız. Kafamızda o yaşanmış, kırılmamızda sebep olan olaylar var. Onlar bir daha olursa diye düşündüğün anda o zirveye çıkamazsın. Sezen’e sevgim, özlemim, saygım, duygularım tartışılmaz. Ama kırgınlığımı silemiyorum. Çünkü ondan hiç ama hiç beklemediğim, ummadığım, bana karşı hiç yapılmaması gereken bir şey yaptı.

KENDİSİ BİLİYOR NE YAPTIĞINI!..

Kendisi biliyor ne yaptığını… Ama insan ev sevdiklerine kırılabilir, vazoyu kırmayacaksın. Dünyanın en büyük ustalarını Çin’den getirip, hiç belli olmayacak şekilde o vazoyu yapıştırsalar bile 2 kişi o vazonun kırık olduğunu bilir. Sen ve o. Sezen de ben de biliyoruz ki o vazo kırık! Sezen Aksu’nun bana yazdığı o satırların, Sezen Aksu tarafından yazıldığına inanmıyorum. O yazıyı Sezen Aksu’nun çevresi yazdı, Sezen Aksu’yu o sırada boğmaya uğraşan bir grubun elebaşısı yazdı; benden nefret eden! Sezen ona izin verdi!” dedi.