Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinde yapılan hata Yeni Hayat dizisinin kurtuluşu oldu!

Hizmetçiler dizisinde yapılan hata Yeni Hayat dizisinin kurtuluşu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında koronavirüs pandemesinin birçok şeyi değiştireceği kesin… Kanalların yaptıkları hataların bedelleri de bir bir ortaya çıkıyor. Bu bedellerden birisi Hizmetçiler dizisinin başına geldi. Deniz Baysal, Algı Eke, Aleyna Solaker, Selen Domaç, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer aldı.

Büyük beklenti oluşturulan Hizmetilçer dizisi Meksika orijinli bir yapımdı. Koronavirüs salgınının dünyada konuşulduğu ama Türkiye’de henüz resmi açıklamanın yapılmadığı Mart ayının başlarında Hizmetçiler dizisi izleyicilerle buluştu.

Hizmetçiler dizisinde yapılan hata Yeni Hayat dizisinin kurtuluşu oldu! 8

Dizinin yayınlanmaması da düşünülebilirdi. Ancak Kanal D riski göze aldı ve ileriyi görememenin bedeli 3 bölüm sonra dizinin final yapması oldu. Mart ayı içinde sadece 3 bölüm yayınlanan dizi, reytingleri de tatmin edici olmayınca yeni sezona taşınmak istenmedi. Olan da büyük hazırlık yapan ekibe ve isimlerini projeye yazdıran oyunculara oldu.

Kanal D, Mart ayının son haftası için Yeni Hayat dizisini ilan etti. İlk iki bölümü de çekildi. Ancak Yeni Hayat dizisi yayınlanmayarak doğru karar verildi.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan Yeni Hayat, Temmuz – Ağustos gibi sette çalışmalara devam ederek yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak.

Hizmetçiler dizisinde yapılan hata Yeni Hayat dizisinin kurtuluşu oldu! 9

Kanal D, Hizmetçiler dizisinde yaptığı hatayı Yeni Hayat’ta tekrarlamadı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında dizinin akıbetini sorduğunu belirtti ve şöyle yazdı:

“Devam etmeme kararı alındı. Ben de sordum. “Şu anda sete gitmemiz mümkün değil. Operasyonel olarak bekletmek de mümkün değil. Yapımcıyla karşılıklı alınan bir karar. Bu döneme gelmesi büyük şansızlık oldu.”

Kanal D, bir başka yeni dizisi ‘Yeni Hayat’ı da beklemeye aldı. Belki de ‘Hizmetçiler’le aynı duruma düşmemek adına…”