Ana sayfa Müzik Burak Sevinç ve Sevinç Kıranlı’dan sürpriz bir proje!

Burak Sevinç ve Sevinç Kıranlı’dan sürpriz bir proje!

tarafından ker_def

Burak Sevinç ve Sevinç Kıranlı Sürpriz Bir Projede Buluştu! Oyuncu Sevinç Kıranlı yazdı , meslektaşı başarılı oyuncu ve müzisyen Burak Sevinç besteledi! Uzun zamandır şiirle ilgilenen Sevinç Kıranlı, oyuncu arkadaşı Burak Sevinç tarafından bestelenip, seslendirilen
‘Sevdalı Desinler’ adlı şiiri ile sevenlerine sürpriz yaptı…

Oyunculuğun yanı sıra – aynı zamanda başarılı bir müzisyen olan Burak Sevinç, meslektaşı Sevinç Kıranlı’nın’ Sevdalı Desinler’ adlı şiirini hem besteledi hem seslendirdi…

Türk Sanat Müziği türünde, ‘kanun’ eşliğinde besteleyip yorumladığı şiiri youtube kanalında paylaşan Burak Sevinç’le beraber ; Sevinç Kıranlı da bu sürpriz haberi sosyal medyadan sevenleri ile paylaşarak birlikte keyifli bir projeye imza attıklarını duyurdu.

Sevinç Kıranlı’nın ‘Sevdalı Desinler’ şiirini Burak Sevinç’in yorumu ile dinlemek için ;

Sevinç Kıranlı Kimdir?

1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalında tamamlamıştır. ‘Tekrar Çal Sam’, ‘Boeing Boeing’ , ‘Arzu Tramvayı’ , ‘Kaç Baba Kaç’ gibi önemli eserlerle tiyatro sahnesinde yer almıştır. Yirmi yılı aşkındır sürdürdüğü oyunculuk hayatında ‘Mahallenin Muhtarları’, ‘Evdeki Yabancı’, ‘Gümüş’ , ‘Biz Size Aşık Olduk’, ‘Uçurum’ , ‘Yol Ayrımı’ ve ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’gibi birçok önemli dizi projesi ile ekranda yer almıştır ve halen aktif oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Burak Sevinç Kimdir?

1985 doğumlu başarılı oyuncu Burak Sevinç Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem Enbe Orkestrasında profesyonel olarak müzisyenlik yapan Burak Sevinç, kanun, ud, keman ve gitar çalıyor. ‘’Babam İçin’’ projesinin ardından ”Yalan Dünya”, ”Merhaba Hayat”, ”Ben Onu Çok Sevdim”, ”Kurtlar Vadisi Pusu”, ”Evli ve Öfkeli”,’ Leke’ ”Altınsoylar” dizilerinde ve ”Dönerse Senindir” filminde rol almıştır.